Scalați-vă experiența de succes pentru nevoile dvs. specifice
Despre misiunea noastră
UNIONSOFT, a devenit bază pentru crearea unei companii IT național, care comercializează şi implementează soluţii inovatoare pentru sprijin digital al dezvoltării informaţională a societăţii şi afacerilor.
Resursele, experienţa şi potenţialul companii UNIONSOFT ne permit să implementăm soluţii de scară largă şi complexe tehnologic pentru diverse sectoare ale economiei. Portofoliul de produse include servicii de consultanţă, dezvoltare de software, digital marketing, ELS și EDI şi securitate a informaţiilor, precum şi platforme de software de producţie internaţională.
Procesele de afacere comercializate de UNIONSOFT sunt certificate în conformitate cu ISO, serviciile sunt efectuate în conformitate cu standardele ITIL / ITSM, iar managementul proiectelor se efectuează conform standardului PMBOK. Procesele comercializate software a fost audiat la respectarea standardelor Europene. Specialiştii companiei UNIONSOFT sunt certificați în cadrul programelor globale ale partenerilor noştri în domeniul IT.
Contacte
  • t: +37367480848
  • e: sales@unionsoft.md
  • a: M. Kogălniceanu 66, Chisinau, MD2009